MINI EXPO-ДЕМО

mcarsofia-new-cars-top

MINI EXPO – ДЕМОНСТРАЦИОННИ АВТОМОБИЛИ.

Добре дошли на виртуалния щанд на М Кар София!

Разгледайте специалната ни селекция от демонстрационни MINI автомобили с най-добрите условия за сезона, валидни само до 15-и юли. Не забравяйте, че всички изпратили запитване за автомобил от селекцията за BMW Expo на нашия сайт, участват в игра с награда велосипед MINI Foldable Bike. Условия.

Изберете вашия модел и изпратете запитване.

MINI Countryman

Дата на регистрация: 05.11.2019

Пробег: 6997 км.

Стара цена: 112 154 лв. с ДДС

Нова цена: 93 774 лв. с ДДС

MINI Countryman JCW

Дата на регистрация: 18.3.2020

Пробег: 1750 км.

Стара цена: 99 868 лв. с ДДС

Нова цена: 83 462 лв. с ДДС

MINI Cooper Electric

Дата на регистрация: 7.5.2020

Пробег: 260 км.

Стара цена: 75 852 лв. с ДДС

Нова цена: 68 000 лв. с ДДС

MINI Countryman

Дата на регистрация: 6.6.2019

Пробег: 7 380 км.

Стара цена: 98 786 лв. с ДДС

Нова цена: 81 000 лв. с ДДС

MINI Countryman JCW

Дата на регистрация: 30.7.2019

Пробег: 6 760 км.

Стара цена: 106 343 лв. с ДДС

Нова цена: 96 000 лв. с ДДС

MINI Clubman

Дата на регистрация: 05.03.2019

Пробег: 6997 км.

Стара цена: 94 503 лв. с ДДС

Нова цена: 78 705 лв. с ДДС

Поискайте вашата оферта сега

Изпратете вашите контакти, а ние ще Ви направим офертаМоето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Съгласен съм М Кар София ЕООД с адрес гр. София, бул. Черни връх 53 да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане и вид шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар София ЕООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, имейл адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии (като напр. данни от онлайн акаунтите myBMW или myMINI). Изчерпателен списък с данни от тези категории може да бъде открит тук.


Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар София ООД и/или БМВ България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.