НОВИ АВТОМОБИЛИ

MINI ELECTRIC.

Какво получаваш?

 • Включена автоматична скоростна кутия.
 • Популярно оборудване.
 • 4 г. или 200 000 км подарък удължена гаранция Пакет Repair Inclusive.
 • 4 г. подарък сервизен Пакет Service Inclusive.
 • 24/7 помощ на пътя.
 • Възможност за изкупуване на настоящ автомобил на атрактивна цена.
 • Възможност за срок на лизинга до 72 месеца при изгодни финансови условия.

MINI Cooper SE Hatch

 • 0 л/100 км разход на гориво извънградско/градско.
 • 0 гр/л вредни емисии.

Изпратете запитване или се свържете с нас на телефон: +359 2 49 29 208.

 • месечна вноска
  от 549 лв. с ДДС

  Офертата е калкулирана с финасов лизинг MINI Promo за нов автомобил MINI Cooper SE Hatch на цена 71 393 лв. с ДДС, при първоначално плащане 25%, плаваща лихва 1,99%, месечна вноска от 549 лв. с ДДС и остатъчна стойност 32% при физически лица за срок на погасяване на договора 60 месеца. Предложението е насочено към физически и юридически лица. Визията е с илюстративна цел и включва опционално оборудване. Цените са валидни към датата на публикация. Запазваме правото си да коригираме цени без допълнително предупреждение.

 • лихва
  от 1,99 %

Поискайте вашата оферта сега

Изпратете вашите контакти, а ние ще Ви направим оферта

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Съгласен съм М Кар София ЕООД с адрес гр. София, бул. Черни връх 53 да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане и вид шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар София ЕООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, имейл адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии (като напр. данни от онлайн акаунтите myBMW или myMINI). Изчерпателен списък с данни от тези категории може да бъде открит тук.


Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар София ЕООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

Обадете се