MINI EXPO LIVE. USED.

MINI COOPER SE ALL4 COUNTRYMAN.

Какво получаваш?

 • Възможност за финансиране с промоционални лихви от 0,99% при лизинг за период до 36 месеца.
 • Удължена гаранция 4 г. или 200 000 км.
 • 40 гр./км. вредни емисии.
 • Популярно оборудване.
 • 24/7 помощ на пътя.
 • Преференциална цена за изкупуване на Вашия настоящ автомобил

Изпратете запитване или се свържете с нас на телефон: +359 2 49 29 208.

Визията е с илюстративна цел и включва опционално оборудване.

 • месечна вноска
  от 444 лв. с ДДС

  Офертата е за нов автомобил MINI Cooper SE ALL4 Countryman на специална цена 73 550 лева с ДДС. Предложението е насочено към физически и юридически лица при финансов лизинг с първоначална вноска 31%, остатъчна стойност 37%, срок на договора за 60 месеца и лихва от 1,99%. Цените са валидни към датата на публикация. Запазваме правото си да коригираме цени без допълнително предупреждение.

 • лихва
  от 0,99 %
MINI ELECTRIC.

Какво получаваш?

 • Възможност за финансиране с промоционални лихви от 0,99% при лизинг за период до 36 месеца.
 • Удължена гаранция 4 г. или 200 000 км.
 • Включено сервизно обслужване 4 години.
 • 0% вредни емисии.
 • 0 литра/ 100 км. разход за гориво.
 • Популярно оборудване.
 • 24/7 помощ на пътя.
 • Преференциална цена за изкупуване на Вашия настоящ автомобил

Изпратете запитване или се свържете с нас на телефон: +359 2 49 29 208.

Визията е с илюстративна цел и включва опционално оборудване.

 • месечна вноска
  от 555 лв. с ДДС

  Офертата е за нов автомобил MINI Cooper SE на цена 63 995 лева с ДДС. Предложението е насочено към физически и юридически лица при финансов лизинг с първоначална вноска 30%, остатъчна стойност 21%, срок на договора за 60 месеца и лихва от 1,99%. Цените са валидни към датата на публикация. Запазваме правото си да коригираме цени без допълнително предупреждение.

 • лихва
  от 0,99 %

Поискайте вашата оферта сега

Изпратете вашите контакти, а ние ще Ви направим оферта

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Съгласен съм М Кар София ЕООД с адрес гр. София, бул. Черни връх 53 да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане и вид шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар София ЕООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, имейл адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии (като напр. данни от онлайн акаунтите myBMW или myMINI). Изчерпателен списък с данни от тези категории може да бъде открит тук.


Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар София ООД и/или БМВ България, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

Обадете се