MINI ОФЕРТИ

This image has an empty alt attribute; its file name is JCW-1024x364.jpg

Всеки модел MINI John Cooper Works е истински вълнуващ и олицетворява същността на автомобилния спорт. Динамиката и мощността улавят всеки импулс и превръщат всяко пътуване в емоционално преживяване.

Това преживяване е вашето, грабнете MINI John Cooper Works и се впуснете в следващото ви приключение.

MINI JOHN COOPER WORKS HATCH

При поръчката на MINI John Cooper Works Hatch получавте още:

 • Атрактивна месечна вноска.
 • Подарък пакет сервизно обслужване Service Inclusive – 5 г./60 000 км.
 • Подарък пакет удължена гаранция Repair Inclusive – 4 г./200 000 км.
 • Възможност за обратно изкупуване на настоящ автомобил.
 • Възможност за срок на лизинга до 72 месеца при изгодни финансови условия.
 • Изпратете запитване или се свържете с нас на телефон +359 2 49 29 391
 • месечна вноска
  469 лв. с ДДС

  Офертата е калкулирана с финансов лизинг за MINI JCW HATCH на цена 77050 лв. с ДДС, при първоначална вноска вноска 25%, плаваща лихва 2,99%, месечна вноска 469 лв. с ДДС, остатъчна стойност 46%, за период от 60 месеца и годишен пробег 10 000 км. Визията е с илюстративна цел и включва опционално оборудване.

MINI JOHN COOPER WORKS ALL4 COUNTRYMAN

При поръчката на MINI John Cooper Works All4 Countryman  получавте още:

 • Подарък пакет сервизно обслужване Service Inclusive – 5 г./60 000 км.
 • Подарък пакет удължена гаранция Repair Inclusive – 4 г./200 000 км.
 • Възможност за обратно изкупуване на настоящ автомобил.
 • Възможност за срок на лизинга до 72 месеца при изгодни финансови условия.
 • Изпратете запитване или се свържете с нас на телефон +359 2 49 29 391

 • месечна вноска
  629 лв. с ДДС

  Офертата е калкулирана с финансов лизинг за MINI JCW Countryman на цена 95550 лв. с ДДС, при първоначална вноска вноска 25%, плаваща лихва 2,99%, месечна вноска 629 лв. с ДДС, остатъчна стойност 43%, за период от 60 месеца и годишен пробег 10 000 км. Визията е с илюстративна цел и включва опционално оборудване.

Поискайте вашата оферта сега

Изпратете вашите контакти, а ние ще Ви направим оферта

Моето съгласие за получаване на маркетинг съобщения

Съгласен съм М Кар София ЕООД с адрес гр. София, бул. Черни връх 53 да обработва и използва предоставените от мен лични данни (напр. данни за контакт и лични данни, като дата на раждане и вид шофьорска книжка, хобита и интереси) с цел грижи за клиента и за избрани съобщения с информация за продукти и услуги на BMW Group, както и за маркетингови проучвания. М Кар София ЕООД може също да предоставя тези данни на определени дъщерни дружества, които могат да използват моите данни и да се свързват с мен за целите, посочени по-горе. Актуализациите на данните могат да се споделят между посочените дъщерни дружества.


Съгласен съм личните ми данни да бъдат използвани за създаване на индивидуален клиентски профил чрез статистическа процедура. Благодарение на този профил, ще получавам маркетингови съобщения със съдържание, което се отнася до мен, например, персонализирани оферти от БМВ България ЕООД и определени дъщерни дружества, както и на определени партньори по договори и сервизи (моят посочен предпочитан търговски представител, партньори при моята покупка на автомобил, сервиз или посещения за консултации или моят регионален партньор). Също така съм съгласен моят клиентски профил бъде предоставян от БМВ България ЕООД на определени дъщерни дружества и партньорите по моя договор и сервизите за целите, посочени по-горе, и че тези дружества могат да се свързват с мен със съдържанието, което се отнася до мен. Там, където са налични, следните данни, предоставени от мен или генерирани в резултат от моето ползване на продукти или услуги на БМВ България ЕООД, определени дъщерни дружества и техните партньори по договори и сервизи, могат да бъдат инкорпорирани в разработването на профила: информация за контакт (като напр. име, адрес, имейл адрес); допълнителна информация/предпочитания (като напр. предпочитан търговски представител, хобита); данни за идентификация (като напр. клиентски номер, номер на договор); клиентска история (като напр. получаване на оферти, данни за покупка на превозно средство, информация за търговски представител); данни за превозното средство (като напр. данни за ползването на BMW Connected app: километраж, обем на резервоара); данни от апликации / уебсайт-/-социални медии (като напр. данни от онлайн акаунтите myBMW или myMINI). Изчерпателен списък с данни от тези категории може да бъде открит тук.


Във всеки един момент мога да оттегля декларациите за съгласие с действие за в бъдеще. След пълно оттегляне на съгласието, моят клиентски профил повече няма да бъде обработван и повече няма да получавам маркетинг съобщения. Чрез посочените по-долу начини за контакт, имам възможност също да изисквам информация относно моите данни, съхранявани при М Кар София ЕООД и/или БМВ България ЕООД, както и корекция, заличаване или блокиране на моите лични данни. Допълнителна информация относно обработването на моите лични данни и моите права могат да бъдат открити в политиката за поверителност, посочена тук.

Обадете се